Alkaa hajottamaan. Muutama päivä sitten ajattelin että en halua täältä pois. Nyt haluan kotiin. En tykkää yhtään olla tämmösessä välitilassa. Pitäs olla asettuneena ihan rauhassa vielä pari päivää, mutta kuitenkin ajatukset on jo Delhissä, Suomessa, pakkaamisessa ja viimeisissä shoppailuissa. Pakko myöntää, että oon ostellu tuliaisia, vaikka kaikki sano että elä tuo mitään. Mun kilot on matkalaukussa ja käsimatkavaroissa jo täynnä, mutta pitää vaan yrittää päällensä saada tungettua sitten miljoona villatakkia ja muuta mukavaa. 

Ollaan työpaikalla tehty kolme mainosvideota. Yksi Amritsarista, toinen tästä osavaltiosta eli Punjabista ja yksi lyhyt video maaseudusta. Ei olla Jennan kanssa oltu tyytyväisiä videoihin, mutta täällä nämä arvostaa ihan erilaista jälkeä. Ollaan käytetty videoissa paljon netistä ja youtubesta otettua materiaalia ja se on täällä oikein hyvä juttu. Tekijänoikeuksista ei oo tietoakaan ja meidän tehtävä on lähinnä ollu tehdä samanlaisia videoita kuin youtubesta jo löytyy... Noh onneksi tänään on viimenen päivä!:) kuitenkin työntekijät täällä on tosi kivoja ja yllättävää että minulla ja Jennalla on ollut koko ajan tekemistä. Merkonomiopiskelijat Jere ja Essi ovat saaneet istuskella toimettomanan meidänkin edestä. 

alpha-normal.jpg

Sisäänkäynti Alpha One -ostoskeskuskeen, jossa käydään joka työpäivä syömässä ja shoppaillaan vähintään joka toinen päivä.