Keskiviikkona oli ensimmäinen työpäivä, joten tämä työviikko jäi vain kolmen päivän pituiseksi. Keskiviikko ja torstai oli helppoja päiviä, koska web-suunnittelija Gagan kierrätti minua ja Jennaa kuvaamassa ympäri Amritsaria. Keskiviikona kävimme kultaisella temppelillä, joka on sikhien pyhä paikka. Alue on auki 24/7 ja jokainen halukas saa syödä ilmaiseksi ja osallistua ruuan valmistukseen. Jouduin yhteiskuviin kymmenien ihmisten kanssa taas vaihteeksi. Olo on täällä vähän kuin oisi eläin eläintarhassa. Blondeja kun ei tule vastaan joka kulmilla.

Temple15-normal.jpg

Kultainen temppeli, jonka sisällä en käynyt pitkien jonojen takia.

Temple8-normal.jpg

Pikku satsit soossia.

Temple11-normal.jpg

Astioiden tiskausta.

Torstaina käytiin Jallianwala Baghilla, eli puutarhassa, johon brittisotilaat hyökkäsivät 1900-luvun alussa ja tappoivat kaikki aseettomat intialaiset.

Jalli5-normal.jpg

Uhrien muistomerkki.

Jalli8-normal.jpg

Luotien jälkiä.

Jalli10-normal.jpg

Oli ihana nähdä jotain vihreää ja hyvin hoidettua, koska luonto täällä on aika karua ja väritöntä.

jeee2-normal.jpg

Web-suunnittelija Gagan ja Jenna.

Perjantaipäivä oli aika viileä, joten ei varmaan sen takia lähetty kuvausreissulle vaan päivä meni editoinnin parissa. Saatiin ensimmäiseksi tehtäväksi tehdä esittelyvideo Amritsarin nähtävyyksistä. Oikeasti työnteko ei ole rankkaa. Ollaan Jennan kanssa onnekkaita kun meillä on koko ajan tekemistä.  Merkonomiopiskelijat Essi ja Jere joutuu vaan istumaan ja odottamaan, koska eivät saa tarpeeksi hommia. Intia ei tosiaankaan ole suorituskeskeinen yhteiskunta. Lisäksi perjantaina meidän kyyti töihin oli melkein puoli tuntia myöhässä ja päästiin myös puoli tuntia aikasemmin töistä. Ruokatuntikin kesti reilusti yli tunnin, joten hyvin rentoahan tämä on.