Apuva, saavuin Helsinki-Vantaalle juuri ja pistelen poskeen kanapatonkia. Siilinjärvi-lentokenttä -matka kesti kaiken kaikkiaan alle viisi tuntia, joten kyllä sitä korvestakin aika nopeesti pääsee isolle kirkolle. Lento lähtee vasta neljän tunnin päästä, mutta seuraavalla junalla en olisi lennolle ajoissa ehtinyt. Mielenkiinnolla odotan muiden opiskelijoiden tapaamista. Meidän koulusta ei mukana ole muita kuin minä ja Jenna, mutta lähihoitajia, hitsareita ja merkonomeja lähtee ympäri Suomea samaan remmiin. 

Pari päivää on ollut ihan tyhjä olo, kun on kerennyt jo kaikki mahdolliset ajatukset käydä läpi tässä monen kuukauden aikana. Lähtö tuli lopulta tosi nopeasti. Odotan kaikkea kuitenkin innolla. 

Lennämme ensin Helsinki-Delhi välin, jonka jälkeen on vielä vuorossa Delhi-Amritsar. Menemme siis Pohjois-Intian miljoonakaupunki Amritsariin tekemään mainosvideoita matkatoimistoon. Olen kuullut paljon intialaisten työmoraalista, joten veikkaan että aika leppoinen kuukausi on tiedossa työn osalta. Kulttuurishokki ja muu henkinen paine voikin sitten olla vähän rajumpaa. Onneksi majoitumme hotelliin ja jokainen saa oman huoneen. Voin sen sanoa, että pää leviäis jos ei mihinkään pääsis itekseen vetäytymään. 


Nyt vetäydyn ton kanapatongin kimppuun ja toivon etten saa jo siitä ekaa vatsatautia...